Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

[VÍDEO] La CIA deixa amb el cul a l’aire Pedro Sánchez i Felipe González pels GAL

Els documents desclassificats proven que el president espanyol era la “X” que l’actual president espanyol ha negat sempre

Redacció 15/06/2020
El dia que Felipe González va acompanyar Vera i Barrionuevo a la seva entrada a la presó, el seu suposat sacrifici evitaba que González fos descobert com la "X" del GAL

La “X” del GAL era Felipe Gonzalez, malgrat que Pedro Sánchez sempre ho ha negat

La CIA, és a dir el govern americà ha fet saltar pels aires el govern de Felipe González, el que tothom sabia i només uns pocs deien, ara s’ha convertit en un veritable escàndol que mostra com de corrupte i manipulador és la política espanyola, atemptats de l’11M, GAL, els atemptats de Barcelona, la guerra bruta contra l’independentisme. Ara és veu el cost que paga Catalunya per formar part d’Espanya en contra de la seva voluntat. Ho explica el diari La Razón. “Felipe González ha acordat la creació d’un grup de mercenaris per combatre fora de la llei terroristes”, indica un dels escrits dels serveis secrets americans.

Veurem la Comissió d’investigació sobre els GAL?

Els partits independentistes tenen una nova oportunitat de mostrar com de cínic són els partits espanyols, incapaços d’assumir les seves vergonyes, recordem que a diferència de Jordi Pujol, l’expresident espanyol mai a renunciat a la seva figura de president del govern espanyol, malgrat la corrupció i el patrimoni augmentat de tots aquells anys.

La CIA destacava en aquella època que el govern espanyol “sembla determinat a adoptar una estratègia poc ortodoxa en relació amb ETA” i que “González ha acordat la formació d’un grup de mercenaris, controlat per l’Exèrcit, per combatre fora de la llei els terroristes”.

Diuen els documents desclassificats: “els mercenaris no serien necessàriament espanyols i tindrien com a missió assassinar els líders d’ETA a Espanya i França”. La mateixa CIA cofirma la gravetat dels fets: “Si la suposada participació de Madrid és confirmada, les credencials democràtiques del govern espanyol i del Partit Socialista estaríen tacades de forma seriosa”.

Felipe González mai s’ha vist obligat a dónar explicacions i la seva fortuna ha crescut a molt bon ritme

Els documents citats pel diari madrileny diuen que no és la primera vegada que l’Estat espanyol combatia a ETA des de la il·legalitat i cita organitzacions vinculades al govern del PSOE com Anti Terrorismo ETA (ATE), l’Alianza Apostólica Anticomunista (Triple A) i el Batallón Vasco Español.