Dimecres, 29 de juny de 2022 - Edició 1434
La República

[Vídeo] Jiménez Losantos, desenfrenat: demana intervenir “la premsa de Catalunya” i un 155 de vint anys

Sembla que a Federico Jiménez Losantos no li val amb la persecució judicial als líders independentistes que van impulsar el referèndum de l’1-O. El dia de l’inici del judici, el locutor […]

Redacció 12/02/2019
Federico Jiménez Losantos, en una imatge d'arxiu

Sembla que a Federico Jiménez Losantos no li val amb la persecució judicial als líders independentistes que van impulsar el referèndum de l’1-O. El dia de l’inici del judici, el locutor ha deixat anar que “si Espanya tingués un govern contra el cop d’estat i no a favor com el traïdor Sánchez, per descomptat que La Sexta i El País estarien tancats. Així com la premsa catalana i tots els mitjans colpistes que ja haurien d’estar intervinguts”.

En un to més que exaltat, a més, ha demanat un 155 de 15 a 20 anys, amb la “comunitat autònoma clausurada fins que es pogués desprogramar la secta dels colpistes, racistes i gentussa que mana a Catalunya des de fa molt de temps”. “El problema és que a Espanya el cop l’han donat els idiotes de Barcelona amb el suport dels listillos de Madrid i per descomptat, al darrere, ETA”, ha afegit. Sobre la sentència als presos polítics, ha desitjat que els condemnin a 25 anys, tot i que creu que això seria insuficient.