Dimecres, 26 de gener de 2022 - Edició 1280
La República

[Vídeo] Emotiu vídeo dels pares d’Altsasu per agrair l’èxit de la seva darrera manifestació

Els pares i mares d’Altsasu van organitzar, el passat 24 de març, una manifestació contra les desproporcionades penes confirmades recentment per la sala d’apel·lacions de l’Audiència Nacional espanyola als seus […]

Marina Bou Cabero 02/04/2019
Agraïment dels pares i mares d'Altsasu per l'èxit de la seva manifestació

Els pares i mares d’Altsasu van organitzar, el passat 24 de març, una manifestació contra les desproporcionades penes confirmades recentment per la sala d’apel·lacions de l’Audiència Nacional espanyola als seus fills en vincular-los a una baralla de bar amb dos guàrdies civils fora de servei. Donat l’èxit de la convocatòria -va reunir unes 60.000 persones d’arreu de l’Estat- han difós un vídeo per agrair-ho tant als assistents com als veïns de la localitat navarresa que van ajudar a fer-la realitat.

En un comunicat, a més, han agraït a “aquesta gent que segueix fidel en els seus principis i conviccions i que s’està expandint cada vegada més i més” que “inundessin els carrers de solidaritat i agermanament amb Altsasu reivindicant justícia”. Han tingut paraules especials per a persones que, com centenars de catalans, van desplaçar-se a Navarra per donar-los suport.