Dimarts, 31 de gener de 2023 - Edició 1650
La República

[Vídeo] El ‘Tsunami murcià’ contra Vox arrasa a Twitter

El tuiter Pablo Sanz Carbonell s’ha fet famós a la xarxa, on ha rebut moltes mostres d’odi unionista, però també de suport des de Catalunya

Redacció 14/11/2019
Captura de pantalla del vídeo / Twitter @pedrosanz96

El tuiter Pablo Sanz Carbonell s’ha fet famós a la xarxa per impulsar el ‘Tsunami murcià’ contra la victòria dels ultradretans de Vox a la seva regió el 10-N. Una iniciativa que va començar aquest dimecres amb un vídeo i que ahir mateix ja es va fer viral, arribant a ser trending topic. “Faig aquest vídeo per mobilitzar tota la gent d’esquerra de Múrcia per fer un cordó sanitari a la ultradreta. Cal difondre #Tsunamimurciano. Espero que hi hagi una massiva difusió. Seguim l’exemple català i basc. Per una Múrcia antifeixista i democràtica”, deia Sanz.

El murcià també parla d’ “evitar que quedi impune l’avanç de l’extrema dreta” i anima a “seguir l’exemple dels catalans i els bascos, que estan demostrant una gran valentia i un gran sentit democràtic” organitzant una “gran mobilització” contra Vox. Un missatge que li ha valgut moltes mostres d’odi unionista a la xarxa, però també de suport des de Catalunya. I és que el tuiter envia el seu escalf als presos polítics catalans perquè “tots som demòcrates i hem d’agermanar-nos”. “Llancem un crit a cel per evitar que les coses segueixin així”, conclou.