Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

[Vídeo] El president socialista de Castella-la Manxa ho fia tot a la pàtria: “Antes de romperse España se rompe el PSOE”

El president de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, torna a ser notícia després que aquesta setmana hagi plantejat la il·legalització dels partits independentistes. Ara, ha aixecat polseguera per unes declaracions al […]

Redacció 14/12/2018
García-Page, en una imatge d'arxiu

El president de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, torna a ser notícia després que aquesta setmana hagi plantejat la il·legalització dels partits independentistes. Ara, ha aixecat polseguera per unes declaracions al programa ‘Espejo Público’ d’Antena3, on ha dit que “abans que es trenqui Espanya es trencaran els partits, i també el PSOE” ja que “el concepte d’Espanya marca qualsevol partit polític”. Això és exactament el que ha passat a Catalunya, segons la presentadora Susanna Griso.

Durant l’entrevista, García-Page s’ha atrevit a situar-se en la “centralitat” política i ha demanat als partits tornar al “punt d’acord que hem aconseguit entre uns i altres” per evitar un escenari on governin partits d’ultradreta. En aquest sentit, ha reconegut la proximitat dels socialistes amb el PP i C’s dient que hi ha gent que pot estar d’acord amb els tres partits depenent quin sigui el tema tractat i traient formacions que se situarien més a l’esquerra (com Podemos) del seu plantejament.