Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

[Vídeo] Cuevillas i Rahola demanen estar preparats per una “tardor calenta” en què “passaran coses”

L’advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, i Pilar Rahola, han parlat a Bellcaire d’Empordà sobre “la propera temporada” del procés sobiranista que -ha dit Cuevillas- “ve forta i acaba bé”. […]

Redacció
Redacció 19/08/2018
Una captura de pantalla del vídeo

L’advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, i Pilar Rahola, han parlat a Bellcaire d’Empordà sobre “la propera temporada” del procés sobiranista que -ha dit Cuevillas- “ve forta i acaba bé”. Després de fer una crida a “rebentar la Diagonal” per la manifestació de l’11 de setembre, posa el focus d’atenció en la conferència que el president de la Generalitat, Quim Torra, farà el 4 de setembre perquè “marcarà el perfil alt de la temporada”. “Que anem a per totes és el resum”, afegeix per cridar a la mobilització el 16 i 20 de setembre i l’1 d’octubre. Ha assegurat que “hem de tornar al lloc del crim, als col·legis”, on creu que “passaran coses”. “Amb una mica de sort no caldrà una tercera temporada”, conclou.

D’altra banda, Pilar Rahola, assegura que “això va de veritat” i anuncia “una tardor molt calenta, molt potent, perquè haurem de demostrar que tot el que han fet no ha servit per a res”. “Aquest Govern de la Generalitat ha de ser el Govern que creï un segon moment republicà a Catalunya”, apunta. I afegeix: “L’1 d’octubre és un dia molt important. No sabem exactament què passarà, si ocuparem el país, si l’aturarem… però l’hem de fer grossa”.