Divendres, 27 de novembre de 2020 - Edició 855
La República

[Vídeo] Crits d'”a por ellos” a la seu de Vox

Abascal promet recórrer al TC “totes les lleis lliberticides i anticonstitucionals” gràcies als més de 50 diputats dels ultradretans

Redacció
Redacció 10/11/2019
El líder de Vox, Santiago Abascal

Crits d'”a por ellos” a la seu de Vox, on el líder dels ultradretans, Santiago Abascal, ha celebrat aquest diumenge davant els seus simpatitzants i militants els resultats d’aquestes eleccions (especialment els dos escons a Barcelona) que li donen 52 diputats (24 el 28-A) amb més de 3,5 milions de vots i que el situen en tercera posició. Abascal ha promès que “no defraudarà” ni farà “cap pas enrere”, i com que Vox té més de 50 diputats –el mínim que requereix el Tribunal Constitucional (TC) per poder presentar recurs- portarà al TC “totes les lleis lliberticides i anticonstitucionals” aprovades en els últims anys.

Ha recordat que fa 11 mesos la seva formació no tenia cap representant parlamentari i “avui som la tercera força política d’Espanya”. Aclamat amb el crit catalanofòbic, ha assegurat que la de Vox és “la major gesta política més fulgurant i ràpida de la democràcia espanyola”.

El líder de Vox ha insistit que la seva formació defensarà “la família” i lluitarà contra la “immigració il·legal”. “A partir de demà tenim la responsabilitat històrica de construir un futur millor per als nostres fills” i “construir una alternativa social i patriòtica que cridi a tots els espanyols”, ha dit.

Garriga: “Ciutadans de Catalunya, ja som aquí”

El número u de Vox per Barcelona al Congrés, Ignacio Garriga, ha celebrat aquest diumenge la victòria del partit. “Ciutadans de Catalunya, ja som aquí”, ha afirmat Garriga en dirigir-se als militants reunits a l’hotel Hilton de la capital catalana després d’escoltar la intervenció de Santiago Abascal a Madrid.

Relacionats