Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

VÍDEO | Borràs carrega contra ERC per la “indigència ferroviària” i avisa que només “només” es resoldrà amb la independència

"El tren que porta més retard és el que té la seva parada a l'estació de la independència", ha etzibat la líder de Junts

|

- Publicitat -

La presidenta de Junts, Laura Borràs, ha disparat contra ERC per la “indigència ferroviària” que viu Catalunya en referència a les incidències a Rodalies i ha defensat que la situació “només” es resoldrà amb la independència. Malgrat que principalment ha responsabilitzat PSC i comuns del desgavell ferroviari, ha estès les crítiques als republicans per “apuntalar” el govern espanyol.

Publicitat

“El tren que porta més retard és el que té la seva parada a l’estació de la independència”, ha lamentat Borràs en un acte de campanya a Sabadell, des d’on el partit ha volgut pressionar el Govern pel que fa a la concreció i posada en marxa de la ronda del Vallès.

La formació ha acusat l’executiu català de mantenir “aturada” la negociació amb Madrid pel que fa a la via, i de “perjudicar” així els veïns de Terrassa i Sabadell. Junts defensa que la infraestructura és sinònim de “menys contaminació i congestió” i més “qualitat de vida”.

Borràs també ha assegurat que des de Junts volen saber si el conseller Juli Fernàndez va amagar informació sobre les incidències de Rodalies, com han publicat alguns mitjans. “Presentarem una iniciativa parlamentària per tenir la màxima claredat possible sobre què va passar”, ha advertit. Així mateix, també ha denunciat la desinversió sistemàtica que pateix Catalunya per part de l’Estat espanyol.

Et pot interessar  Fernàndez espera l’autorització d’Adif per fer l’auditoria a l’R2 Sud però es mostra convençut “que no s’hi oposaran”
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió