Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

VÍDEO | Baldoví deixa el seu escó al Congrés entre aplaudiments per afrontar les eleccions del 28M

El candidat de Compromís ha fet un emotiu discurs i ha estat acomiadat amb un llarg aplaudiment per part dels diputats i les diputades

|

- Publicitat -

El diputat de Compromís al Congrés dels Diputats, i candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana en les eleccions del pròxim 28 de maig, Joan Baldoví, s’ha acomiadat aquest dimecres del seu escó a la cambra madrilenya per encarar la campanya. Amb un emotiu discurs, Baldoví ha repassat els seus primers dies com a diputat, agraint al personal del Congrés i als diputats tots els anys que han compartit plegats.

Publicitat

Baldoví ha rememorat la seva primera intervenció al Congrés, que va ser el 2011 durant la investidura de Mariano Rajoy, apuntant que el Congrés ha “canviat molt des d’aleshores”, i celebrant que, si bé el Congrés d’ara és “més plural”, també s’ha convertit en un lloc més un congrés més plural, però també més aspre”. A continuació, el candidat de Compromís ha agraït la feina que cada dia duu a terme el personal del Congrés, que li han fet “la vida més fàcil” i “sentir-se un més des del primer dia”.

El diputat també ha donat les gràcies als diputats i diputades, destacant que de tots ells ha après i agraint que l’hagin ajudat a ser millor diputat. Baldoví també ha demanat perdó “si algú s’ha sentit ofès” per la seva “vehemència a l’hora de defensar les coses en les que creia”.

“Senyories, ha estat un honor i un privilegi compartir escó amb tots vostès tots aquests anys. Moltes gràcies” ha conclòs. Després del discurs, els diputats i diputades s’han aixecat dels escons per aplaudir la tasca de Baldoví, emocionat davant l’ovació.

La presidenta del Congrés, Meritxell Batet, ha agraït les seves paraules, tot desitjant-li que espera que s’emporti bons records i bons amics del seu pas per la cambra. “Deixa també molta estima i molt afecte entre tots els diputats i diputades, i per descomptat pel personal d’aquesta casa. Li desitgem el millor” ha dit Batet.

Et pot interessar  Escàndol: Renfe i Adif posen impediments a la publicitat d'ERC i Compromís
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió