Dissabte, 29 de gener de 2022 - Edició 1283
La República

[VÍDEO] Aragonès crida a la responsabilitat davant l’augment de positius de covid

A més de la vaccinació demana mantenir l’ús de la mascareta i el respecte a les quarantenes

Agències 08/07/2021
Pere Aragonès i i el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, a l'entrada d'una reunió amb la direcció del Departament de Salut.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha fet una crida a la “responsabilitat” i a seguir aplicant mesures de prevenció després que els darrers dies hagin augmentat molt els casos positius de covid-19, especialment entre la població no vacunada i amb la pauta completa. En un vídeo distribuït a les xarxes i una piulada, Aragonès assegura que “cal responsabilitat i seguir, com sempre, mesures de prevenció: distància, mans, mascareta; juntament amb tots els protocols”. “Per responsabilitat preventiva cal seguir utilitzant la mascareta i és important respectar les quarantenes”, assegura.

El president recorda també que després de la reunió mantinguda aquest matí amb el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, s’ha decidit “reforçar els punts de test PCR/TAR i la vacunació amb punts mòbils”. “Són les eines que tenim al nostre abast”, conclou Aragonès al seu vídeo, fent referència així a la prevenció, la detecció i la vacunació.