Dimecres, 2 de desembre de 2020 - Edició 860
La República

[Vídeo] ‘Antena3’ permet un home amenaçar greument els catalans amb la cara tapada i la veu distorsionada

Greu amenaça d’un unionista al president de la Generalitat, Quim Torra, i la resta de catalans llançada des d’un programa d’Antena3. Concretament, ‘Espejo Público’, que ha permès a un home […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 30/08/2018
Una captura de pantalla del vídeo/ Twitter @miquelstrubell

Greu amenaça d’un unionista al president de la Generalitat, Quim Torra, i la resta de catalans llançada des d’un programa d’Antena3. Concretament, ‘Espejo Público’, que ha permès a un home al qual han anomenat Pedro -i que formaria part de les anomenades ‘Brigadas de limpieza’ que arrenquen símbols republicans de nit, amb la cara tapada i armes punxants- llançar amenaces des de la impunitat de l’anonimat.

L’home, amb la cara tapada i la veu distorsionada pel programa, s’ha dirigit a Torra per advertir que “debéis tomar las medidas oportunas, porque vamos a seguir adelante”. I, a més, ha seguit l’estratègia de l’unionisme radical (que ja va mostrar ahir ‘Telecinco’ o ‘El País’ amb la seva editorial) per justificar futurs atacs a l’independentisme: “espero que no pase nada, que no haya ninguna cosa de la cual nos tengamos que arrepentir el día de mañana, porque vais a ser responsables de todo lo que pueda suceder en las calles”, ha dit. I, com si sentís ploure, la presentadora del programa l’acomiada amb un “muchísimas gracias por atendernos”.

Relacionats