Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

[Vídeo] Andrea Levy es fa un embolic en un discurs que recorda la “brillant” retòrica de Rajoy

La delegada de Cultura, Turisme i Esport a Madrid s’ha fet un garbuix en unes declaracions que recorden l’estil redundant i excessivament incisiu de Mariano Rajoy

Redacció
Redacció 23/08/2021
Andrea Levy fent unes declaracions sobre el Gobierno

La delegada de Cultura, Turisme i Esport a Madrid s’ha fet un embolic quan ha provat de valorar l’actuació de l’executiu espanyol. Les xarxes han ironitzat amb el fet que la política del Partido Popular ha estat molt redundant en unes declaracions que recordaven els “lapsus linguae” de l’expresident del Gobierno Mariano Rajoy.

Levy ha deixat anar algunes perles com: “Més crisi que hem tingut en aquest govern, hem tingut , menys govern i pitjor govern. En un més en què el govern ha acumulat crisi, rere crisi, rere crisi, inclús crisi entre els membres del mateix govern, no hi ha hagut govern, hi ha hagut menys govern i pitjor govern”. Certament, aquestes declaracions han fet esclafir una rialla als oients, que han recordat aquest curiós estil retòric dels populars.

Distints usuaris de la plataforma de l’ocellet blau han donat a entendre que la dirigent del PP podia estar sota la influència d’alguna substància excitant més enllà de la cafeïna i han qüestionat la solidesa del discurs que la delegada de cultura ha fet.

Andrea Levy sempre ha destacat per tenir un to cínic i poc respectuós, que ataca sense miraments a l’oponent polític. Com a conseqüència, en aquestes declaracions venia per llana i ha sortit esquilada, ja que d’una banda ha rebut les crítiques dels simpatitzants amb el Gobierno, però també les d’altres persones amb qui s’havia sobrepassat anteriorment.