Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

VÍDEO | Aguirre aconsegueix encendre Twitter de ràbia amb les seves declaracions sobre el canvi climàtic

L’expresidenta de Madrid va etzibar amb contundència: “Jo crec que aquestes prediccions catastròfiques sobre el clima no han fet res més que equivocar-se. No s’ha complert res, ni una de les prediccions que han fet”

Redacció 30/07/2022
L'expresidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre

Esperanza Aguirre ha causat ressò a Twitter per a les seves paraules sobre el canvi climàtic del passat 1 de juliol, que va dir al programa de Risto Mejide i Marta Flich a Cuatro quan l’expresidenta de la Comunitat de Madrid va conversar amb l’ambientòleg, Andreu Escrivá.

Després de dues onades de calor amb temperatures més altes 40 graus després, aquestes declaracions han tornat a ser recuperades a les xarxes socials.

Aguirre va etzibar amb contundència: “Jo crec que aquestes prediccions catastròfiques sobre el clima no han fet res més que equivocar-se. No s’ha complert res, ni una de les prediccions que han fet. Ni per al 2000, ni per al 2002, ni per al 2020. Res no s’ha complert”. De seguida i de forma molt àgil, Escrivá va respondre: “Efectivament, no s’havien complert cap de les prediccions perquè totes s’han quedat curtes”.

Finalment, Aguirre concloïa des de la ignorància i mig rient: “Un grau i mig, només han pujat les temperatures?”; menyspreant aquest factor que fa anys que preocupa als experts i a tota la ciutadania.