Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

VÍDEO | 10 anys després, Helena Garcia Melero torna a rebre una còmica trucada de la seva mare en directe

Coincidint amb l’efemèride, la mare ha tornat a sorprendre la presentadora en directe, revivint un dels moments més icònics de la televisió catalana

Carme Garau 02/02/2023
Sorprenen la Melero a 'Tot es mou' de TV3.

La periodista Helena Garcia Melero ha viscut un déjà-vu. Fa 10 anys que la Rosa Maria, la seva mare, va trucar en rigorós directe al programa ‘Els Matins’ de TV3, deixant la presentadora totalment perplexa. “Quan he detectat qui era… Mare, ja n’hi ha prou. Això és molt fort”, deia Melero, sense ocultar la seva sorpresa. L’espontània i entranyable conversa entre mare i filla van passar a la història de la televisió i freqüentment circula el fragment per les xarxes.

Coincidint amb l’efemèride, aquest episodi s’ha repetit al ‘Tot es mou’ de dimecres. La Rosa, aliada amb l’equip del programa, ha aprofitat novament el torn de trucades per veure si li resolien el dubte de com descongelar les croquetes que havia plantejat feia una dècada. “Bon dia i bona hora, un moment… No pot ser. De veritat!”, ha contestat Melero en adonar-se de qui era la persona que es trobava a l’altra banda del telèfon.