Dijous, 28 de gener de 2021 - Edició 917
La República

Valls incorpora a la seva llista els actuals regidors de Cs Paco Sierra i Marilén Barceló en els llocs 5 i 6

Manuel Valls incorpora a la seva llista per a les eleccions municipals els actuals regidors de Cs a Barcelona Paco Sierra i Marilén Barceló, que aniran en les posicions 5 […]

Avatar
Agències 11/04/2019
Foto de la candidatura de Manuel Valls l'11 d'abril del 2019 (horitzontal)

Manuel Valls incorpora a la seva llista per a les eleccions municipals els actuals regidors de Cs a Barcelona Paco Sierra i Marilén Barceló, que aniran en les posicions 5 i 6, respectivament. Cinc dels deu primers llocs de la candidatura els ocupen membres del partit d’Albert Rivera. A més de Sierra i Barceló, la número dos de la llista també és de Ciutadans, la diputada al Parlament María Luz Guilarte, així com dues conselleres de districte Noemí Martín i Julia Barea, que van en els llocs 8 i 10. Completen les deu primeres posicions els fixatges ja anunciats de l’exministre socialista Celestino Corbacho (3) i de l’exportaveu d’Unió Eva Parera (4).

A més, en el número 7 se situa el director de Seguretat de TMB i mosso d’Esquadra Òscar Benítez i el portaveu de la plataforma de Valls i coordinador dels joves de Societat Civil Catalana, Fernando Carrera.

Relacionats