Divendres, 9 de desembre de 2022 - Edició 1597
La República

Urdangarín presenta un recurs al Tribunal Constitucional per sortir de la presó

Els advocats d’Iñaki Urdangarín han presentat un recurs davant el Tribunal Constitucional perquè revisi la condemna de cinc anys i deu mesos de presó que li va imposar el Suprem […]

Redacció 14/11/2018
Iñaki Urdangarín al judici del cas 'Noós' / ACN

Els advocats d’Iñaki Urdangarín han presentat un recurs davant el Tribunal Constitucional perquè revisi la condemna de cinc anys i deu mesos de presó que li va imposar el Suprem pel cas Nóos. A més, Urdangarín demana sortir de la presó mentre es resolgui el recurs.

La defensa de l’exduc de Palma considera que la no suspensió de la condemna representa “un perjudici irreparable”. En aquesta línia, en cas que Iñaki Urdangarín quedi en llibertat, els advocats argumenten com “això no produeix una pertorbació greu a un interès constitucionalment protegit, ni als drets fonamentals o llibertats públiques d’una altra persona”

Concretament, Urdangarín –que actualment compleix condemna al centre penitenciari de Brieva – demana l’anul·lació de la condemna que se li va imposar per un dels delictes, el de malversació de cabals públics.