Diumenge, 17 d'octubre de 2021 - Edició 1179
La República

Universitats per la República convoca una vaga d’estudiants l’1-O

Unis x la República va protagonitzar una mobilització massiva per part dels estudiants de Catalunya durant la tardor passada. Després de la tancada a la Universitat de Barcelona on milers […]

Redacció
Redacció 21/09/2018

Unis x la República va protagonitzar una mobilització massiva per part dels estudiants de Catalunya durant la tardor passada. Després de la tancada a la Universitat de Barcelona on milers d’estudiants van participar de les jornades i la mobilització prèvia al refèrendum de l’1-O enguany criden a la vaga.

‘1-O, ni oblit ni perdó’

Fonts d’Unis x la República afirmen a aquest diari que “tenen ganes de tornar a la càrrega”. Amb el lema ‘1-O, ni oblit ni perdó’ la plataforma universitària crida a la vaga per aturar el país i demanen la mobilització dels estudiants a les capitals de província.

El 27 de setembre també se celebrarà un acte al paranimf de la UB on hi participaran estudiants i professorat per donar el toc de sortida a les mobilitzacions de la tardor calenta. Aquell mateix dia es farà un míting que espera ser multitudinari a la plaça de la Universitat, escenari principal de la campanya del referèndum de l’1-O.