Edició 2046

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de març del 2024
Edició 2046

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de març del 2024

Unides Podem mou fitxa perquè les Balears considerin grans tenidors els propietaris a partir dels cinc habitatges

|

- Publicitat -

Unides Podem ha presentat una Proposició de Llei a les Illes Balears per rebaixar de deu a cinc els habitatges en propietat per a ser considerat gran tenidor a la llei d’habitatge balear. Amb aquesta proposta, la formació lila vol frenar l’especulació immobiliària i avançar cap a un habitatge més accessible.

“Balears és la comunitat amb més propietaris amb entre cinc i deu habitatges, molts dels quals estan buits, en mans d’especuladors“, ha apuntat la portaveu adjunta al Parlament, Esperança Sans, segons recull dBalears. Així mateix, ha remarcat que un de cada quatre habitatges registrats entre 2015 i 2019 pertanyia a un gran tenidor i que bona part d’aquests estan buits i, per tant, desaprofitats.

Publicitat

“Reduint la consideració de gran tenidor tendrem una major incidència sobre la mobilització d’habitatges buits a la nostra comunitat autònoma”, ha argumentat, reclamant que les Balears siguin declarades zona tensionada, per a poder limitar els preus del lloguer.

Et pot interessar  Consum sanciona 79 grans tenidors amb 6,07 milions per no oferir lloguer social des de febrer de 2020
Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut