Dilluns, 18 de gener de 2021 - Edició 907
La República

Una quinzena de persones celebren digitalment els 90 anys del President Pujol amb el Zoom

Va ser ahir a la tarda, en el transcurs de la celebració de l’aniversari del president, van poder compartir vivències i parlar del futur del país i felicitar-lo telemàticament

Redacció
Redacció 10/06/2020
Jordi Pujol a la sortida del Tanatori de les Corts el 7 d'octubre del 2018. (Horitzontal)

Ho explica l’Albert Torras en aquesta opinió publicada a La República, “Són les 18h de la tarda del 9 de juny. Puntualment s’obre la pantalla del Zoom que s’ha habilitat per felicitar al President Pujol en el seu noranta aniversari.”

Una trobada emotiva i que encara en pandèmia els permet felicitar el president Pujol, “De fet, alguns ja fa uns minuts que hi som, esperant que ens donin accés a aquesta pantalla múltiple en que, de cop, comences a reconèixer rostres de coneguts, amics, i persones amb qui has coincidit, fa més o menys.”

I compartir una bona estona de vivències i de parlar del país, “Mira, aquest el conec”, se sent la veu del President, ajudat per un familiar directe, que ha entrat al Zoom. Sembla que per primera vegada usa aquesta tecnologia. Se’l nota relaxat, content, satisfet de poder retrobar-se amb gent que al llarg d’aquests anys li ha fet costat i que, després de tres mesos de confinament, tornen a saludar-lo.”

La resta del relat en aquesta opinió de l’Albert Torras

Relacionats