Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Una professora de Casado no recorda si ell va acudir a les classes del màster ni si era presencial o no

La professora de la Universitat Rey Juan Carlos Alicia López de los Mozos ha declarat davant la titular del Jutjat d’Instrucció número 51 de Madrid que no recorda cap detall […]

Redacció
Redacció 02/08/2018
El president del PP, Pablo Casado / EP

La professora de la Universitat Rey Juan Carlos Alicia López de los Mozos ha declarat davant la titular del Jutjat d’Instrucció número 51 de Madrid que no recorda cap detall del màster de Dret Autonòmic que va dur a terme en el curs 2008-2009 el president del PP, Pablo Casado, ni si aquest va acudir o no a les classes.

Així ho ha detallat la docent, que va qualificar un dels treballs del líder del PP d’aquest màster i que està investigada en el cas, durant la seva declaració sobre la peça separada que instrueix la magistrada Carmen Rodríguez Medel centrada en els estudis de Casado, segons han explicat fonts jurídiques.

La docent ha assegurat que no li consta si el màster era presencial i tampoc recorda si en aquests estudis calia presentar un Treball de Final de Màster o no. Tampoc té records sobre el sistema d’avaluació del citat màster i els treballs requerits.

L’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) ha remès un informe en el qual indica que el màster que va cursar Casado es regulava per un Reial Decret en el qual no era necessari presentar un TFM.

No recorda haver vist expedients de convalidació

López de los Mozos també ha dit que no recorda haver vist expedients de convalidació dels alumnes que van cursar aquest màster, un dels aspectes en els quals indaga la magistrada, i tampoc reconeix la signatura del president que figura en la subcomissió de convalidacions quan la jutge li ha mostrat documents.

Alhora, la docent ha detallat que no té cap correu electrònic del màster de Dret Autonòmic de 2008-2009, perquè va esborrar tots els missatges d’aquest període en actualitzar la seva safata d’email.

Se li ha preguntat sobre si recordava si el president del PP va acudir o no a aquestes classes, al que ha respost que “no recorda que assistís ni que deixés d’assistir”.