Dissabte, 23 de gener de 2021 - Edició 912
La República

Una membre de Vox al País Valencià amenaça un professor del seu fill per dir que el partit és d’extrema dreta

La Conselleria d’Educació estudia ja les possibles conseqüències jurídiques

Redacció
Redacció 23/11/2019

La militant de Vox de la localitat de Petrer (País Valencià), Marisol Sanchis Martínez,  ha amenaçat al professor d’Història del seu fill (de l’institut Azorín) per -segons ha dit- definir el partit com una formació d’extrema dreta. “No tindràs centre per a amagar-te”, deia a Facebook. La Conselleria d’Educació estudia ja les possibles conseqüències jurídiques i els seus serveis jurídics ja s’han posat en contacte amb el centre escolar així com també han ofert al professor els seus serveis.

Sanchis va ser candidata de la formació d’ultradreta en les passades eleccions municipals del 26 de maig i, el 10-N, figurava al número 10 de la llista al Congreso. “Deixa la política als polítics i no els fiquis porqueria al cap, per que des de Vox no t’ho permetrem, ni a tu ni a ningú més … S’ha acabat l’adoctrinament als nostres fills, et plantaré una demanda que hauràs de deixar d’exercir”, diu el seu missatge a la xarxa.

La directora del centre, Ana María Almendros, va expressar sorpresa en assabentar-se dels fets i va assegurar que la mare “afectada” no s’havia posat en cap moment en contacte amb ells per expressar aquest malestar. La directora va manifestar que el centre té “un temari del qual no es sortirà” i no va dubtar en el comportament del professor acusat per la militant de Vox, un docent amb experiència que forma part de l’institut des de fa anys. En tot cas, la directora va comentar que parlaria amb la dóna.

Relacionats