Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

Una altra pancarta a la Rambla de Barcelona uneix Felip VI, el rei saudita i una estelada

Un edifici de la Rambla barcelonina té penjada aquest dijous al matí una pancarta anònima en anglès contra la guerra amb un dibuix que emula una fotografia de Felip VI […]

Redacció 17/08/2018
Imatge de la segona pancarta instal·lada a la Rambla de Barcelona / EP

Un edifici de la Rambla barcelonina té penjada aquest dijous al matí una pancarta anònima en anglès contra la guerra amb un dibuix que emula una fotografia de Felip VI donant la mà al rei saudita Abdullah bin Abdulaziz al-Saud, i amb una estelada.

En la pancarta pot llegir-se en anglès ‘Les vostres guerres, les nostres morts. Catalunya en solidaritat amb les víctimes’, i s’ha penjat molt a prop del mosaic de Miró de la Rambla, en el qual famílies de les víctimes de l’atemptat del 17 d’agost faran una ofrena floral aquest divendres per l’aniversari, mentre que els reis acudiran a l’acte posterior a la plaça Catalunya.

L’ofrena tindrà lloc a les 10.00 hores juntament amb autoritats en el mosaic, que s’ha envoltat amb tanques per seguretat –s’ha tancat una sortida del Metro de Liceu dins del perímetre–, en les quals ja es congreguen desenes de ciutadans.

Aquesta és la segona pancarta que s’ha instal·lat a Barcelona, l’altra es troba a plaça Catalunya amb un missatge on s’assegura que la presència del rei no és benvinguda.