Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Un nou testimoni desmunta les acusacions contra Boye

|

- Publicitat -

Un nou testimoni esmicola la versió de l’acusació contra Gonzalo Boye per un suposat cas de blanqueig de capitals relacionat amb el narcotràfic de cocaïna, segons avança El Nacional.

Publicitat

A principis del desembre passat, José Luis Correa Hincapié va declarar que els diners que duia en un maletí (un milió d’euros en metàl·lic) eren de l’empresari Manuel González Rubio i que es tractava de capital per invertir en una empresa a Colòmbia. Segons la magistrada, hi ha indicis que Boye va intervenir per recuperar el botí, perquè creu que en realitat podrien ser de José Ramón Prado Bugallo, conegut pel malnom de Sito Miñanco, que està acusat de liderar una organització de narcotràfic.

La defensa de Boye creu que el testimoni de Correa desmunta les acusacions contra l’advocat de Puigdemont i nega que hi hagi cap relació entre els diners intervinguts a Barajas i el narcotràfic. Així mateix, defensen que és una actuació atípica, ja que el blanqueig de capitals consisteix a introduir diners de negocis il·lícits en inversions legals, i en aquest cas sortien de l’Estat espanyol.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió