Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

Un nou mercat gastronòmic obrirà a València

L’objectiu és que la gastronomia valenciana en sigui la protagonista, acompanyada de la resta de la gastronomia mediterrània

Redacció 23/02/2023
Recreació del mercat gastronòmic que obrirà a València

Properament la ciutat de València obrirà un mercat gastronòmic que comptarà amb fins a 21 punts de restauració diferents. Ubicat a prop del carrer Sant Vicent, s’anomenarà Mercat de la Impremta i disposarà d’un espai de 1.800 metres quadrats.  Concretament, estarà situat entre els carrers del Mestre Sosa i el de la Mascota, a poca distància de l’estació Joaquín Sorolla. Aquest nou espai se situarà a l’edifici de l’antiga Impremta Vila.

El passat desembre l’empresa Macellum Market va obtenir la llicència corresponent de la regidoria d’Activitats  per convertir-lo en un mercat gastronòmic. L’objectiu és oferir als clients una gran varietat de productes valencians i activitats culturals, com ara exposicions i actuacions en directe. L’objectiu és que la gastronomia valenciana en sigui la protagonista, acompanyada de la resta de la gastronomia mediterrània.

La reforma de l’edifici n’ha conservat diversos elements originals, com ara cartells i fusteria, així com la volumetria.  La seva inauguració està prevista el proper mes de març.