Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Un jutge va denegar l’ordre d’allunyament contra el presumpte agressor del feminicidi a Sant Vicenç de Castellet

L’associació Punt Lila de Sant Vicenç de Castellet ha emès un comunicat en què lamenta la “nul·la ajuda” dels Mossos de Terrassa i critica que malgrat haver-lo denunciat la dona estava forçada a viure sota el mateix sostre que el seu presumpte agressor

Redacció
Redacció 01/08/2021
Pla general del punt d'accés a la zona on s'ha comès el delicte, en una zona de matolls entre el Pont de Vilomara i Sant Vicenç de Castellet

L’associació Punt Lila de Sant Vicenç de Castellet ha denunciat a través d’una piulada que la dona que va ser assassinada a Terrassa havia presentat una denúncia contra el presumpte homicida i que havia iniciat tràmits per divorciar-se’n. Així, han condemnat que no s’hagués emès una ordre d’allunyament, ja que estava a l’espera que se celebrés un judici i han lamentat que un jutge hagués decidit “que no era necessària” aquesta ordre.

El punt lila ha denunciat “la ineficàcia del sistema judicial” i han lamentat que als Mossos de Terrassa va donar una “nul·la ajuda” i que no va tenir prou alternatives, atès que la dona estava forçada a viure sota el mateix sostre que el seu presumpte agressor.

“Ens estan matant, sense treva, sense descans. Ni una més, perquè això és una guerra” han etzibat. Aquesta nova informació posa en dubte la gestió del cas i consterna a la societat pel fet de saber que hi havia evidències que haurien pogut evitar aquesta tragèdia.