Dimecres, 14 d'abril de 2021 - Edició 993
La República

[ÚLTIMA HORA] Detenen a l’alcalde de Badalona, Álex Pastor

En un control policial a Barcelona, amb símptomes d’haver begut i s’ha negat a fer la prova d’alcoholèmia. Ha estat detingut per resistència a l’autoritat

Redacció
Redacció 22/04/2020

Àlex Pastor (PSC) ha estat detingut en un control policial a BCN. Amb símptomes d’haver begut, s’ha negat a fer la prova d’alcoholèmia. Ha estat detingut per resistència a l’autoritat. L’alcalde de Badalona estava molt excitat i ha mossegat a uns dels mossos.

El PSC demana a l’alcalde de Badalona, Àlex Pastor, que renunciï a tots els càrrecs públics i el suspèn de militància.

L’alcalde de Badalona (Barcelona), Àlex Pastor, ha estat detingut aquest dimarts a la nit i el PSC ja li ha demanat renunciar al càrrec. Segons ha avançat El País, Pastor tenia símptomes d’embriaguesa i s’ha negat a sotmetre’s al test d’alcohol quan li han parat els Mossos d’Esquadra en el districte de l’Eixample.

Fonts del PSC han explicat aquest dimarts ja a mitjanit que el suspèn de militància i li demana renunciar a tots els seus càrrecs públics.

“Amb independència de la valoració positiva que ens mereix la seva gestió al capdavant de l’Ajuntament de Badalona, considerem que els fets coneguts avui són incompatibles amb la militància socialista i l’exercici de qualsevol càrrec públic”, han afegit.

El regidor popular Xavier García Albiol ha publicat un tuit en què ha dit que, si es confirma, aquest dimecres negociarà amb els grups presentar una moció de censura.