Dissabte, 13 d'agost de 2022 - Edició 1479
La República

Troben el cadàver, de l’home acusat d’assassinar el seu fill en un hotel a Barcelona, a prop de l’aeroport del Prat

Els agents policials constaten que el cos que ha aparegut al voltant de l’aeroport del Prat és el de l’home acusat d’haver assassinat el seu fill en un hotel de Barcelona i segueixen investigant per conèixer-ne més detalls sobre la mort

Redacció 15/09/2021

Els Mossos d’Esquadra han ubicat un cadàver als voltants de l’aeroport del Prat i la policia científica ha pogut constatar que la seva identitat coincideix amb la del presumpte autor de l’assassinat del seu fill en un hotel de Barcelona segons la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Els fets van succeir el 24 d’agost, quan agents de la Guàrdia Urbana van localitzar el nen en una habitació de l’hotel Concòrdia de Barcelona. Malgrat els intents per reanimar-lo, els agents no van poder fer res per salvar la seva vida.

L’avís de la mare de l’infant als cossos policials informant que el pare de la criatura s’havia endut el nen a l’hotel va posar en alerta als agents, ja que el presumpte autor va enviar-li un missatge a la mare dient-li que: “Se’n penediria”

El casa segueix essent investigat amb la violència vicària, com una de les possibles hipòtesis. És a dir, s’està investigant si l’acusat va ser l’autor dels fets i si el motiu per cometre el crim va ser el d’exercir violència de gènere contra la seva exparella.