Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Tots els talls de circulació arreu de Catalunya pel 21-D

La jornada de mobilitzacions en protesta per la celebració del Consell de Ministres a Barcelona s’han iniciat amb talls de circulació a diferents vies de la geografia catalana. Poc després […]

Redacció
Redacció 21/12/2018
La Ronda de Dalt, a l'altura de Torre Baró / Gerard Sesé

La jornada de mobilitzacions en protesta per la celebració del Consell de Ministres a Barcelona s’han iniciat amb talls de circulació a diferents vies de la geografia catalana. Poc després de les sis del matí, una cinquantena de persones han tallat la Ronda Litoral a l’altura de Montjuïc.

Les protestes també han afectat la Ronda de Dalt, a l’altura d’Esplugues de Llobregat -on fonts asseguren que la policia hauria detingut un concentrat i estaria desallotjant de forma progressiva els manifestants-, al sector de Torre Barró i Gran Via.

Pel que fa a la resta del territori destaquen els talls a la C-31, a Ollà; AP-7, a l’Ampolla i Sarrià de Ter i Sils; A-2, a Alcarràs; C-31, a Vergès i la C-16, a Manresa inicialment s’havia aturat el moviment de vehicles, però des de les set del matí que ja s’ha restablert la circulació.

D’un altra banda, alguns usuaris alerten com els Mossos d’Esquadra estarien reobrint algunes vies, sense abans haver procedit a la seva neteja.

També segons informa el servei de Trànsit de l’Ajuntament de Barcelona uns manifestant acaben de tallar la sortida 23 de la Ronda Litoral, en ambdós sentits de la marxa.