Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Torrent representarà el Govern a la inauguració del Saló de l’Automòbil

|

- Publicitat -

El monarca espanyol, Felip VI, vindrà a Catalunya en la vigília del Primer d’Octubre per inaugurar el Saló de l’Automòbil. Pere Aragonès ja va afirmar que no assistiria a l’acte, segons el president de Catalunya, perquè estarà celebrant el Debat de Política General. D’aquesta manera, Aragonès ha aconseguit escapolir-se d’assistir a l’acte, sense haver de confrontar-se a les autoritats espanyoles.

Publicitat

L’executiu català ja va comentar que hi hauria representació institucional, i avui ha confirmat que Roger Torrent, el conseller d’Indústria, serà l’encarregat de representar el Govern. Aquest acte es va reprogramar per evitar que coincidís amb el quart aniversari de la celebració del referèndum de l’1-O i també està previst que hi assisteixi el president espanyol, Pedro Sánchez.

Per tant, es preveu que hi hagi un cert xoc institucional per la presència del cap d’Estat i del president del govern espanyol i l’absència d’Aragonès en un acte oficial. A la vigília del Primer d’Octubre i amb la detenció fallida de Puigdemont de taló de fons, és previsible que hi hagi mala maror, ja que a les portes d’una data tan assenyalada com és el Primer d’Octubre, la presència de les autoritats espanyoles no ajuda a calmar els ànims.

Et pot interessar  Raquel Sánchez s'espolsa les responsabilitats i acusa Aragonès d'"utilitzar" la incidència a l'R2 Sud per fer campanya
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió