Dijous, 2 de febrer de 2023 - Edició 1652
La República

Torrent celebra que els taxistes no facin vaga la setmana que ve perquè permetrà que la fira de l’ISE sigui “un èxit”

El conseller d’Empresa i Treball remarca la importància del congrés de l’audiovisual per l’economia catalana

Redacció 25/01/2023
El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, presenta les conclusions d’un estudi sobre start-ups elaborat per ACCIÓ Data de publicació: dimecres 25 de gener del 2023, 12:32 Localització: Barcelona Autor: Aina Martí

Aquest dimecres al matí, els taxistes han aturat els seus vehicles a la Gran Via i tallat el Passeig de Gràcia, col·lapsant així una de les principals vies de comunicació de la ciutat, i s’han assegut a terra per escoltar el manifest del portaveu de Élite Taxi Barcelona. D’aquesta manera, han fet saber les seves reivindicacions. Tot i això, el sector ha fet saber que, de moment, desconvoca la vaga prevista per la setmana que ve perquè aposta per donar marge a les negociacions amb el Departament de Territori.

Si la vaga s’acabés duent a terme, afectaria el congrés de l’audiovisual Integrated Systms Europe (ISE). El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ha assegurat que està “convençut” que l’ISE serà un èxit. El titular d’Empresa i Treball ha remarcat la importància de la fira, tant per la ciutat de Barcelona com per l’economia catalana. “És un esdeveniment molt important per posicionar-nos en un àmbit que creixerà molt en els pròxims anys”, ha subratllat Torrent. El congrés mundial de l’audiovisual calcula tenir un impacte a Barcelona d’uns 400 milions d’euros, segons el seu conseller delegat, Mike Blackman.