Dilluns, 27 de juny de 2022 - Edició 1432
La República

Torra, amb referència a la possible inhabilitació de Juvillà, opina que “ja m’hauria agradat a mi haver tingut aquesta votació”

El president injustament inhabilitat ha lloat Borràs per la defensa de la sobirania del Parlament i ha expressat que no va rebre el suport que ha rebut Juvillà

Redacció 25/01/2022

El president injustament inhabilitat, Quim Torra, ha opinat sobre la resposta del Parlament i de Juvillà, davant la petició de la Junta Electoral Central de retirar l’escó a l’anticapitalista.

Torra ha lloat la feina de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, i ha valorat que “ja m’hauria agradat a mi haver tingut aquesta votació”. D’aquesta manera deixa entreveure els seus retrets, ja que ERC, Junts CUP i Comuns han votat a favor de defensar l’escó de de Juvillà. Socialistes s’hi ha abstingut i la resta de partits han votat en contra.

D’aquesta manera, ha donat a entendre que Juvillà ha rebut un suport que ell no va rebre quan se’l va inhabilitar per no retirar la pancarta de suport als presos polítics. Torrà ha agraït la defensa de la sobirania del Parlament, que, a parer seu, ha fet Borràs.