Edició 2188

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 22 de juliol del 2024
Edició 2188

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 22 de juliol del 2024

Tolo Moya declara que no va autoritzar “mai” el cartell contra els Maragall i que no n’és responsable

El qui era director de comunicació d'ERC afirma que ha demostrat "amb proves" la seva innocència

|

- Publicitat -

“He pogut demostrar amb proves que jo mai havia vist el cartell, que mai vaig autoritzar-lo, que no en sóc responsable, ni d’aquell cartell ni de cap grup”. El qui era director de comunicació d’ERC el maig de 2023, Tolo Moya, ha declarat aquest dimecres pel cas dels cartells contra els Maragall. En conversa amb l’ACN, Moya ha explicat que ha pogut demostrar “amb proves” la seva innocència, i que no era el responsable d’aquella acció, i que tampoc la va autoritzar “mai”. Tant el partit com el candidat de les eleccions municipals del 2023 a Barcelona, Ernest Maragall, han assenyalat directament Moya com a responsable de l’acció de contra-propaganda, fet que ell ha negat.

Publicitat

Moya ha declarat aquesta tarda en el marc de la investigació interna d’ERC sobre el cas dels cartells, destapat dilluns passat per l”Ara’. El qui era director de comunicació del partit el maig de 2023 ha afirmat que ha pogut “demostrar amb proves” que no era el responsable de l’acció, i que que no havia vist els cartells fins a veure’ls publicats. De fet, Moya manté que té proves que demostren qui sí que seria l’ideòleg del grup, com funcionava i com s’estructurava, i les persones que en tenien constància.

Qui també haurà de declarar serà el ja ex viceconseller d’Estratègia i Comunicació, Sergi Sabrià, que va dimitir pel mateix cas, i va negar tenir cap responsabilitat de l’acció dels cartells.

L’executiva d’ERC es reuneix de forma extraordinària divendres a les 15 hores per avaluar l’informe que el jurista intern (un militant d’ERC) presentarà, i que podria assenyalar la persona o persones amb responsabilitats de l’acció. El partit decidirà aleshores si pren alguna mesura disciplinària, i n’informarà al Consell Nacional, que es reunirà també divendres a les 18 hores.

Et pot interessar  ÀUDIO | Els responsables de la comunicació d'ERC coneixien des del febrer l'autoria dels cartells contra els Maragall
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut