Dijous, 2 de febrer de 2023 - Edició 1652
La República

Suspenen de nou la recerca del franquesí desaparegut a la Serra de Béjar, a Salamanca, a finals de desembre

Aquesta és la segona vegada que el temporal obliga a suspendre la cerca del veí de les Franqueses del Vallès desaparegut el 29 de desembre

Redacció 16/01/2023
Foto: CCMA

La recerca de José Antonio Martínez, el veí de 45 anys de les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental) desaparegut el passat 29 de desembre a la Serra de Béjar, a Salamanca, ha tornat a suspendre’s a causa del mal temps, segons ha confirmat la subdelegació del govern espanyol a Salamanca a l’agència EFE. Aquesta és la segona vegada que el temporal obliga a suspendre la cerca, que ja va aturar-se el passat 7 de gener. La primera vegada, les tasques de recerca van reprendre’s 3 dies després, mentre que aquesta segona vegada s’ha interromput durant “uns quants dies”, segons Vilaweb.

Els treballs de recerca de l’excursionista català van suspendre’s el passat dissabte, 14 de gener, a causa de mal temps pronosticat a la zona. La recerca està pausada des d’aleshores, davant la desesperació de la família, que la primera vegada que va suspendre’s va manifestar sentir-se “sola”. D’altra banda, els serveis d’emergències manifesten que no poden “posar en perill els equips”.