Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

[Vídeo] Unionistes del Reial Madrid es graven arrencant una pancarta de l’ajuntament de Palamós que reclama “llibertat”

La xarxa ha tornat a fer viral un vídeo on es poden veure uns energúmens d’ultradreta nacionalistes espanyols arrencant simbologia republicana. Ha passat aquesta matinada passada a la ciutat de […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 19/01/2019

La xarxa ha tornat a fer viral un vídeo on es poden veure uns energúmens d’ultradreta nacionalistes espanyols arrencant simbologia republicana.

Ha passat aquesta matinada passada a la ciutat de Palamós al Baix Empordà. A la mateixa façana de l’ajuntament, els unionistes radicals, han aconseguit pujar fins al balcó i han furtat la pancarta que deia “Llibertat presos polítics”. A les imatges, es pot veure com a través d’una perillosa maniobra, un d’ells aconsegueix accedir a la balconada i com malmet, amb alguna eina tallant, la pancarta fins a fer-la caure.

El més sorprenent de tot és que qui grava, en un moment concret, amb afany de protagonisme, es grava a si mateix i es pot veure com amaga el seu rostre darrere una bufanda del Reial Madrid, el club blanc de Florentino Pérez. De fet, és una bufanda dels seguidors radicals anomenats ‘Ultra Sur’. I com bé deia un exentrenador del club preferit del nacionalisme espanyol, “no hace falta decir nada más”.