Edició 2185

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de juliol del 2024
Edició 2185

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de juliol del 2024

[Vídeo] Una periodista valenciana d’OkDiario crida “fills de puta” als independentistes que es manifestaven el 9-O

A més, legitima la immersió lingüística a Catalunya després de destrossar la llengua en aquest vergonyós tuit

|

- Publicitat -

Cristina Seguí segueix fent de les seves. La periodista obertament unionista i bel·ligerant amb els independentistes va protagonitzar ahir un trist incident durant la manifestació catalanista a València amb motiu del 9 d’octubre.

Publicitat

Seguí, una de les fundadores del partit d’ultradreta VOX, es va endinsar entre els manifestants sabent que la seva sola presència ja era una autèntica provocació. Malgrat la multitud que l’envolta, la gran majoria dels manifestants es comporten cívicament i, fins i tot, alguns dels presents escorten la periodista perquè pugui fer fotos amb el seu telèfon.

Però l’odi avocat per Seguí sobre el catalanisme i els republicans va tastar els seus fruits i, un dels manifestants li va tirar el mòbil a terra. En aquest moment, Seguí lluny d’evitar més tensions comença a cridar violentament mots com “hijo de puta” o “cobarde”. Evidentment, després d’això alguns manifestants s’hi tornen amb escopinades.

Destrossar la llengua

A més, Seguí ha legitimat la immersió lingüística a Catalunya fent evident que al País Valencià malgrat que es puguin tenir certs estudis (ella no va acabar la carrera) no és sinònim de dominar uns mínims de valencià. Atenció com escriu les paraules que escolta al seu voltant en valencià, tota una vergonya i demostració d’ignorància i menyspreu cap a la seva terra.

Et pot interessar  Emergència lingüística: el català a l'ESO registra la pitjor nota des del 2013 a les competències bàsiques
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut