Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1711
La República

[Vídeo] TeleCinco munta un esperpèntic circ davant la porta de casa de Mainat

Intenten entrevistar la presumpta agressora del productor català i “es troben” amb una dona cridant que acaba sent agredida

Gerard Sesé 02/10/2020

La premsa groga està sucant pa amb el cas Mainat. És el cas de TeleCinco, que s’ha desplaçat aquest matí a la porta de casa del productor català amb la intenció d’intentar localitzar la presumpta agressora de Josep Maria Mainat, la seva dona acusada d’intentar matar-lo per evitar el divorci i, així, quedar-se amb l’herència de l’excomponent de la Trinca.

Durant la connexió en directe de la televisió de la caverna espanyola, un periodista “s’ha trobat” a la porta de casa de Mainat una suposada treballadora que ha muntat una esperpèntica escena. L’escàndol l”ha aprofitat TeleCinco que ha mantingut la connexió malgrat que no s’entenia res de res i l’alterat estat de la noia.

La dona ha sortit cridant i summament alterada davant la casa de Mainat, que no hi era, amb dues maletes i una bossa. Entre els crits i intentant-se tapar la cara, ha insinuat que l’esposa de l’excomponent de La Trinca, té una relació amb la seva parella i que es trobaria dins de la residència.

Una de les coses que s’ha pogut mig entendre del que bramava és que la parella russa de Mainat, Angela Dobrowolski està enamorada del seu xicot, que ha assegurat que “és un prostitut llatinoamericà”.

Finalment, la dona ha pogut entrar d’una estrebada i sent colpejada contra la porta: