Dijous, 23 de març de 2023 - Edició 1701
La República

VÍDEO | Protesta de sanitaris, professors i estudiants a plaça Sant Jaume: “Més diners als serveis públics i no al Quart Cinturó”

Nova jornada de protesta en defensa dels serveis públics de qualitat

Redacció 28/01/2023
Una dona amb el text 'La sanitat pública està de dol', davant el Palau de la Generalitat Data de publicació: dissabte 28 de gener del 2023, 12:40 Localització: Barcelona Autor: Jordi Bataller

Clam unànime en defensa dels serveis públics. Sanitaris, professors, estudiants i pensionistes han protagonitzat aquest dissabte una nova jornada de protesta per culminar la setmana de vaga de metges i sector educatiu. Unes 300 persones s’han concentrat a la plaça de Sant Jaume de Barcelona per reclamar uns “serveis públics de qualitat” i millores en les condicions laborals de col·lectius menys visibles com les infermeres o els tècnics especialistes d’educació especial.

“Calen més diners als serveis públics i no al Hard Rock o al Quart Cinturó“, ha etzibat el representant de la CGT Ensenyament, Pedro Mercader. “Nosaltres seguirem lluitant perquè els diners de tots vagin al benestar de tothom i no cap a infraestructures que no demana ningú”, ha continuat Mercader.