Divendres, 27 de novembre de 2020 - Edició 855
La República

[Vídeo] Espectacular cascada dins l’oficina: en aquest estat es troba una edifici de la Guàrdia Urbana de Barcelona

La forta tempesta que ha caigut aquest dijous a la matinada a Barcelona ha causat inundacions en baixos i afectacions en el servei del metro. A la capital catalana, els […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 06/09/2018
Instal·lacions de la GUB inundades

La forta tempesta que ha caigut aquest dijous a la matinada a Barcelona ha causat inundacions en baixos i afectacions en el servei del metro. A la capital catalana, els Bombers de Barcelona han fet 180 sortides des que s’ha activat el pla d’emergències per inundacions, de quatre de la matinada a set del matí. La majoria de les incidències –inundacions de baixos, filtracions en sostres i algun despreniment- s’han concentrat a Sants Montjuïc i Eixample i a Sant Martí.

Una cascada dins l’oficina de la Guàrdia Urbana

Un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona ha penjat un vídeo a les xarxes on es pot veure com ha afectat el xàfec a les instal·lacions de la policia local. Les imatges mostren una autèntica cascada que baixa per les escales i que ha deixat inundat tota l’oficina, diferents compartiments de l’edifici i ha mullat els baixos dels mobles.

La precarietat d’algunes instal·lacions de la policia local de Barcelona, que depenen directament de l’ajuntament, es pot copsar en aquestes imatges:

Relacionats