Divendres, 12 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

[Vídeo] Curtcircuit unionista: Un negre gai independentista estripa una foto del rei en directe

El jove d’origen hondureny assegura que ell “no té rei” perquè és republicà

Gerard Sesé 21/07/2020

Anthony Corey és un jove català d’origen hondureny que viu a Sabadell. Tot i la seva joventut ja ha escrit un parell de llibres de política ficció sobre el procés i ja en prepara un tercer. A més, ja ha patit la repressió espanyola quan li van denegar el passaport perquè a la seva firma hi havia les 4 barres catalanes.

Activista per la independència i pels drets el col·lectiu LGTBI, Anthony, que també col·labora a la columna d’opinió de La República, va visitar ahir la cadena privada TeVeCat (antic Canal Català) al programa de tertúlia política de joves anomenat #OpinaYouth.

El tema del dia versava sobre la pregunta “et sents orgullós de tenir rei?” i l’Anthony ho va deixar clar des del principi: “jo no tinc rei perquè sóc republicà”. Després va enumerar els últims greuges i escàndols de corrupció que empastifen Juan Carlos I malgrat que Erik Encinas, periodista unionista, defensava a ultrança la corona Borbònica espanyola. Tant era el seu fervor, que va repartir una imatge del pare, el fill i la princesa Leonor als allà presents. L’Anthony no s’ho va pensar dues vegades i va estripar la fotografia.