Dilluns, 26 d'octubre de 2020 - Edició 823
La República

[Vídeo] Cleca d’Helena García Melero a Sergi Sol en directe a TV3

L’assessor de “polítiques estratègiques” del vicepresident Aragonès convidava la presentadora a anar a Lledoners

Redacció
Redacció 16/01/2020
Sergi Sol, en una imatge d'arxiu

Sergi Sol aprofitava un moment de la tertúlia al ‘Tot es mou’ de TV3 per a anunciar un nou llibre d’Oriol Junqueras i per tornar a recordar que Carles Puigdemont i Toni Comín són eurodiputats gràcies a la tasca d’Andreu Van den Eynde i no pas de la defensa dels exiliats.

Però el més sorprenent ha estat quan Sol ha dit en directe que Junqueras espera que la presentadora de l’espai de tardes de la televisió pública catalana, Helena García Melero ,vagi a Lledoners a visitar-lo per a entrevistar-lo. Una petició sorprenent que podria ser un intent de fer contrapès després de la polèmica entrevista feta a la presó després que el pres polític rebés Ana Rosa Quintana de Tele5.

La presentadora que ha posat cara de sorpresa i ha volgut aclarir que la petició d’entrevista a Junqueras fa dos anys que es va fer, una revelació desconcertant tenint en compte la quantitat d’entrevistes que ha concedit Junqueras durant tot aquest temps. De fet, el retret l’ha fet quan Sol recordava una entrevista de Junqueras al diari de la caverna, El Periódico.

Aquí el moment:

Relacionats