Divendres, 12 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

[Vídeo] Bufonesca persecució de la policia a un estruç pels carrers de Sant Cugat

Fins i tot les aus també volen que aquesta tardor sigui calenta als carrers. Així ho ha demostrat un estruç que s’ha escapat d’una casa a Sant Cugat i ha […]

Gerard Sesé 11/10/2018
La policia de Sant Cugat i l'estruç

Fins i tot les aus també volen que aquesta tardor sigui calenta als carrers. Així ho ha demostrat un estruç que s’ha escapat d’una casa a Sant Cugat i ha protagonitzat una de les persecucions més burlesques i grotesques que es recorden a la ciutat vallesana.

L’emú va resistir durant una bona estona fugint de la Guàrdia Urbana que hi va dedicar 4 patrulles, dos en moto i dos en cotxe. La persecució, però, va acabar quan, de cop, l’au va patir un atac de cor per l’estrès i l’excés d’exercici físic i va caure desplomant, mai millor dit. Allà, al carrer Francesc Xavier amb carrer Barcelona, els policies se li van tirar a sobre.

A la recerca del propietari

Segons explica Ràdio Ser, els agents busquen ara el propietari de l’animal que serà sancionat per infracció greu de l’ordenança municipal de tinença d’animals i haurà de pagar el cost d’incinerar l’animal, que ara és en mans dels veterinaris.