Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

[Vídeo] Així ha estat la sonada plantofada de Will Smith a Chris Rock en directe a la gal·la dels Oscars

|

- Publicitat -

El reconegut actor Will Smith ha protagonitzat un dels moments més sonats i lamentables de la història dels premis més populars del cinema, els Oscars. En un moment inesperat de la gal·la on un dels seus presentadors, l’humorista Chris Rock, ha fet una broma sobre la dona de l’actor de la pel·lícula nominada “King Richard” (“El Mètode Williams”), Will Smith ha decidit aixecar-se, acostar-se a Rock i propinar-li una sonora bufetada. Un fet que, evidentment, ha tapat qualsevol altra cosa que hagi passat a la gal·la, on la pel·lícula “CODA” ha estat la guanyadora a millor pel·lícula.

Publicitat

Però després d’aquest tens moment hi ha hagut encara un nou gir de guió. Una estona més tard, Smith ha estat premiat com a millor actor protagonista per “King Richard”, fent un discurs on ha defensat el seu violent acte dient que “per l’amor es fan bogeries”, i disculpant-se amb l’acadèmia, a qui ha demanat que el tornin a convidar l’any que ve. El moment ha anat seguit d’un crit de Will Smith, quan ja ha tornat a seure, dient-li a Chris Rock que deixi de parlar de la seva dona “per la seva puta boca”, un moment que s’ha censurat a la televisió dels estats units, però que sí que han pogut veure en altres indrets del món i que ha donat la volta al món a través de la xarxa.

Malgrat que Will Smith no s’ha disculpat amb Rock, sembla que als assistents de la gal·la els han convençut les seves paraules, i l’han acabat aplaudint aixecats de les butaques. Sens dubte, un espectacle que torna a treure a la llum la falsedat que es respira dins el surrealista món de Hollywood.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió