Dimarts, 6 de desembre de 2022 - Edició 1594
La República

Urdangarin torna a casa per Nadal i Junqueras no

Té més bon tracte penitenciari robar que fer que el poble voti

Redacció 21/12/2019
Muntatge fotogràfic amb Oriol Junqueras i Iñaki Urdangarin

Arriben les festes i el sistema penitenciari mostra el seu cor més amable, per a segons qui. Per un cantó, Iñaki Urdangarin sortirà de la presó el 24 de desembre i passarà el Nadal en família i, per l’altre, l’eurodiputat electe, Oriol Junqueras, el passarà a la presó.

Efectivament, el marit de la infanta Cristina ha unit permisos del seu voluntariat de cada dimarts i no tornarà a la presó de Brieva fins al dissabte 28. Segurament, per motius de seguretat, se li permetrà abandonar la presó en vehicle, fet que ja passa cada dimarts i dijous amb les seves sortides per anar a fer el voluntariat.

Per tant, el més probable és que Iñaki Urdangarin s’uneixi a la seva família i passi el Nadal a Vitòria on es trobarà la seva dona, Cristina de Borbó. No serà la primera vegada que la Infanta es refugiï en la família Urdangarin. Està del tot descartada l’opció d’un sopar a la Zarzuela.

En canvi el vicepresident legítim del govern de Catalunya, que segons la recent sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea és un eurodiputat electe amb immunitat a tot el territori de la Unió, no sortirà de Lledoners.