Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

Una revista de militars, en contra del col·lectiu LGTBI

La revista “Militares” exalta Franco i critica les lleis LGTBI dient que “promueven la mariconería”

Redacció 27/12/2019
Luis Alfonso de Borbón, Francis Franco i Jaime Martínez-Bordiú porten el fèretre de Franco a la sortida de la basílica del Valle de los Caídos

La revista “Militares” sempre ha demostrat la seva fascinació per la ideologia autoritària, i per tant, per la figura del dictador Franciso Franco.

En l’última entrega d’aquesta publicació mensual, l’exmilitar Leopoldo Muñoz Sánchez, ha criticat l’exhumació de la mòmia de Franco del passat octubre, i ho ha aprofitat per insultar les víctimes del franquisme, que van ser “barridas y reducidas a hojaresca seca” durant la Guerra Civil.

Tal com recull el Público, en un altre article de la revista, es titlla la Llei de Memòria Històrica com a “putrefacte” i argumenta que amb aquesta llei “només es busca el pensament únic i totalitari”, i per rematar-ho, també es burla de la llei LGTBI, traduint-la com a “Llei LGTBIJKLM… que promou la mariconería i el lesbianisme”. Després d’escriure totes aquestes barbaritats, entre les quals també es diu que la Llei de Violència de Gènere “enfronta homes i dones”, el redactor es declara, com no podia ser d’una altra manera, votant de Vox.