Dijous, 21 d'octubre de 2021 - Edició 1183
La República

Un Mosso a un bomber: “Defensa’m a mi i no a aquests fills de puta”

La revolució tecnològica ha permès als mitjans de comunicació que qualsevol persona es converteixi en periodista per uns moments. Avui dia, tothom té una càmera al mòbil i en concertacions […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 21/12/2018
Discussió entre funcionaris 21-D

La revolució tecnològica ha permès als mitjans de comunicació que qualsevol persona es converteixi en periodista per uns moments. Avui dia, tothom té una càmera al mòbil i en concertacions com les d’avui, un intens 21-D (menys del que s’esperava, segurament), hom enregistra a tort i a dret tot el que considera susceptible de ser polèmic.

És el cas d’aquest vídeo que mostra una baralla dialectal entre funcionaris públics: per una banda un agent de la Brimo dels Mossos i per l’altra un bomber i un agent rural. Aquests dos últims feien tasques de mediació per a evitar que es produïssin càrregues de la policia catalana contra els manifestants.

Ha estat llavors quan s’ha produït la següent conversa: el mosso els pregunta “tu no ets funcionari?” i l’agent rural respon afirmativament. El mosso segueix: “doncs defensa’m a mi i no a aquests fills de puta” en referència als manifestants. “Jo defenso la República” li contesten i el mosso exclama: “Quina República ni què collons!”