Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Un jutge exigeix a TV3 a pagar 200.000 euros a Mediapro per cancel·lar un programa

|

- Publicitat -

L’Audiència Provincial de Barcelona ha confirmat una multa de 200.045 euros que TV3 haurà d’abonar a la productora de Jaume Roures, Mediapro, després que aquesta cancel·lés el programa ‘Tarda Oberta’, el programa que va ser suprimit de la graella per problemes de pressupost. El problema va ser que l’estiu de 2017, Mediapro i la CCMA van firmar un contracte per la producció d’aquest programa durant la temporada 2017-2018, que estava valorat en 2,4 milions d’euros.

Publicitat

TV3 ja va al·legar que aquesta cancel·lació va ser deguda a la guerra de l’IVA que enfrontava les cadenes autonòmiques amb Hisenda, fet que va provocar que Mediapro reclamés danys i perjudicis per la no emissió del programa. De fet, un jutjat de primera instància ja va donar la raó a Mediapro i va considerar que la CCMA havia incomplert els terminis del contracte, però ara, l’Audiència Provincial de Barcelona ha confirmat que els motius que va al·legar TV3 són “intranscendents” i que per tant “resulta procedent” que s’indemnitzi la productora.

La CCMA no ho té tot perdut: encara pot presentar un recurs de cassació per infracció processal.

Et pot interessar  La Catalunya Nord recuperarà la cobertura mediàtica: la CCMA reobrirà les delegacions de TV3 i Catalunya Ràdio a Perpinyà
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió