Dimecres, 25 de novembre de 2020 - Edició 853
La República

Un espanyol prem un botó i fa esclatar el caos a l’aeroport de Munich

S’han desallojat tots els usuaris i s’han cancel·lat prop de 130 vols

Redacció
Redacció 28/08/2019

Tornava de viatge i no s’imaginava què li esperava. Un jove espanyol de 21 anys, segons fonts de mitjans locals, ha comès una errada que ha portat el caos a l’aeroport de Munich i han saltat totes les alarmes, mai millor dit. Aquest dimarts a la tarda, el jove es va desorientar a l’aeroport, va voler accedir a una zona restringida i perquè s’obrissin les portes de seguretat, segons els mitjans BR24 i Merkur, va prémer un botó per error.

Com a conseqüència del despropòsit, es va haver de desallotjar tots els turistes i es van cancel·lar 130 vols, perquè per a seguretat aquella infracció volia dir que un passatger que provenia fora de la zona Schengen s’havia passat tots els controls. Una mica més tard, el jove ha estat detingut i ara s’enfronta a “delictes penals”.

La normalitat a la secció de facturació no es va recuperar fins unes hores més tard però fonts de seguretat aeroportuàries alemanyes van assegurar que s’acumularien retards durant tot el dia. Durant el dia hi va haver un flux de 120.000 passatgers a l’aeroport alemany.

 

Relacionats