Dissabte, 4 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

[Última hora] Plaça Sant Jaume s’omple de tendes de campanya que reclamen la República

Des de la passada Diada de Catalunya, un grup d’independentistes, tal com us va explicar La República, van decidir no abandonar els carrers per a seguir reclamant la implementació de […]

Gerard Sesé 16/09/2018
Plaça Sant Jaume a les 10:15

Des de la passada Diada de Catalunya, un grup d’independentistes, tal com us va explicar La República, van decidir no abandonar els carrers per a seguir reclamant la implementació de la República declarada i la llibertat dels presos polítics.

Sis dies després, i suportant les inclemències del temps com les fortes pluges d’aquests dies, la trentena d’intrèpids independentistes ha aconseguit que cada dia a dia s’hi sumin suports. De fet, ara mateix, la plaça comença a omplir-se de gom a gom.

Més suports en poques hores

Pels canals oficials de la iniciativa Acampada per la Llibertat, han anunciat que en poques hores han rebut suports importants. Gran part dels CDRs, tant de barris com municipis arreu del país, s’han adherit a la proposta així com el de ‘L’escola en català, ara i sempre’. A les 11 està convocada una trobada i la plaça comença a estar plena.

Quim Torra els dona suport

L’endemà de la Diada, Quim Torra va parlar amb els primers acampats i els va encoratjar a seguir la lluita al carrer i que sumessin suports.