Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Torra avisa: “Si continua l’evolució que avui hem analitzat, haurem de tornar a prendre mesures dràstiques”

El MHP demana “més que mai” distància, mascareta i rentat de mans i un estat de “màxima preocupació”

Gerard Sesé
Gerard Sesé 19/08/2020
Pla mitjà on es pot veure el president del Govern, Quim Torra, durant la reunió que ha mantingut amb alcaldes de l'Àrea Metropolitana sobre les mesures restrictives davant la propagació de la covid-19, el 18 de juliol de 2020. (Horitzontal)

Catalunya registra 611 casos nous de coronavirus confirmats per PCR i el total s’eleva a 94.515, segons l’últim balanç del Departament de Salut. A la reunió de seguiment que ha capitanejat el MHP Quim Torra, s’ha analitzat l’evolució de les dades, la situació actual i s’han planificat possibles escenaris futurs.

Una de les possibilitats és que les dades empitjorin i que el Govern hagi de prendre mesures, un altre cop, més dràstiques. Així ho ha advertit sense pèls a la llengua el president de la Genralitat en una publicació a les xarxes.

Torra ha demanat “màxima precaució a tota la ciutadania de Catalunya per protegir-nos de la Covid-19”. El president ha descrit que el Principat es troba “en una situació complexa” i ha advertit que “si continua l’evolució que avui hem analitzat a la reunió de seguiment, haurem de tornar a prendre mesures més dràstiques”.

Per acabar, Torra ha demanat “més que mai” l’ús de la mascareta, mantenir la distància de seguretat i la neteja de mans.