Dijous, 9 de febrer de 2023 - Edició 1659
La República

S’agreuja el calvari d’un mosso independentista per l’assetjament d’una excaporal ultraunionista

Esgarrifós i obsessiu setge d’Inma Alcolea Griñan a Albert Donaire i la seva família amb innumerables insults i amenaces i una constant persecució a les xarxes

Redacció 09/06/2020
Inma Alcolea, excaporal dels Mossos incapacitada i ultranacionalista espanyola.

Inma Alcolea Griñan era caporal dels Mossos d’Esquadra. Ja va ser notícia per la seva estridència i comportament histriònic quan va insultar el President Carles Puigdemont.

Des de llavors, va assegurar que “la Generalitat” la perseguia per ser unionista i va passejar-se per platós de televisions de la caverna mediàtica explicant el seu cas. Els mitjans unionistes, però, obviaven els possibles problemes de salut mental d’Alcolea, que finalment va ser declarada “incapacitada” per seguir treballant per “una invalidesa total per motius psiquiàtrics” tal com va explicar La República.

Des de principis de 2018, una de les seves obsessions ha estat el mosso independentista Albert Donaire i activista pels drets LGTBI i que actualment es presenta al Secretariat Nacional de l’ANC.

El comportament preocupant d’Alcolea contra Donaire i la seva família i la seva parella en lloc de disminuir una vegada apartada del cos, s’ha intensificat de manera totalment impune.

Així doncs, el viacrucis de l’agent s’ha agreujat aquestes últimes setmanes. L’ha seguit el seu cotxe particular, ha fet pública l’adreça de l’habitatge habitual de Donaire a les xarxes, ha publicat fotos dels domicilis de tota la seva família i ha publicat dades com el CV de familiars. Aquests greus fets que no han estat castigats, han provocat, a més, que unionistes radicals hagin dut a terme amenaces a casa del mosso independentista i de la seva parella, com la vegada que li van deixar un vàter a la porta.

Per si no fos poc, a la fòbia independentista se li ha de sumar un greu comportament homòfob, ja que Alcolea ha fet befa públicament de la condició sexual de Donaire i, fins i tot, del rol sexual. L’obsessió és tal que l’excaporal dels Mossos es va crear un perfil fals a Grindr, APP de contactes per a homes gais, per assetjar-lo.

De fet, el setge ha arribat per totes les APPs possibles, Facebook, Twitter o LinkedIn on l’ha acusat de pederàstia i on ha assegurat que “que dedicarà la seva vida a fer impossible la meva i acabar amb ella”.

L’assenyalament discriminat i que fomenta l’odi i l’agressió cap a Donaire ha provocat que fins i tot hi ha persones ultraunionistes radicals que quan localitzen l’agent independentista li fan fotografies i li passen perquè Alcolea pugui seguir amb el bullying.

L’últim exemple és la topada que va tenir Donaire amb un unionista tronat a Platja d’Aro tal com us ensenyem al vídeo a continuació. L’home de vídeo la va mencionar indirectament “tu que acosas Mozos por las redes, hdp, catalufo de mierda, maricon de mierda”. Per acabar-ho d’adobar, Alcolea ha ofert suport a aquest energumen perquè denunciï a Donaire al·legant que aquest li vaig dir borratxo en creuar-se amb ell. Una excaporal dels Mossos, doncs, promulgant a un ciutadà perquè presenti una denúncia falsa, un fet delictiu.


Alcolea gaudeix d’impunitat per seguir assetjant i es vanta que així sigui: ha assegurat que té amistat amb en Puigserver, secretari general tècnic del Ministeri de l’Interior espanyol des del 14 de febrer de 2012, també amb magistrats del Tribunal Suprem, amb la Fiiscalia i altres alts estaments de l’Estat.

La impotència també s’apodera de Donaire quan els comandaments dels Mossos no actuen “més enllà de donar copets a l’esquena”, ja que la percepció és que li podrien tenir por per si els contactes que assegura tenir són reals. Les notes informatives enviades pel mosso sempre han estat retornades.

Els advocats de Donaire opten com a única estratègia seguir denunciant tot aquest comportament i evitar caure al parany de la provocació i intentar practicar, malgrat que sigui difícil, una ignorància total cap a Alcolea.

Donaire ha manifestat en més d’una ocasió a les xarxes els problemes que aquesta persona ocasiona a ell i a la seva família, ja que veuen que el seu assetjament no té aturador i temem que en algun brot que pugui tenir Alcolea, faci alguna cosa que traspassi les paraules, ja que malgrat les denúncies i que ha estat declarada amb invalidesa total, ningú no es fa res.